+34 607 77 03 09 info@cuscogestio.cat

Aprofitant la meva llarga  experiència de  30 anys treballant  en el sector del vi puc oferir uns  serveis  de Consultoria i de Gestió altament especialitzats  als cellers.

 Tota la meva vida ha girat entorn del mon de la vinya i el vi.  Hi he treballat des de diferents vessants. Vaig iniciar-me en la petita explotació familiar de vinya.  Durant molts anys he estat el Veedor de la DO Penedès a on he tractat tant aspectes legals i normatius de la vinya i el vi com la relació directe amb l’administració. Després com a auditor en la certificació de vins, he tocat més els aspectes propis del control de qualitat.

De la mateixa manera la formació ha seguit un camí paral·lel.  Començant per una Enginyeria Tècnica ha evolucionat, passant per aspectes concrets d’organització cap a la gestió pròpia d’empreses vitivinícoles.

La nostra missió és oferir serveis de gestió i assessoria a cellers d’una manera personalitzada i adaptada a les seves necessitats

El nostre COMPROMÍS és millorar cada dia per oferir l’òptim servei al client. Volem estar al seu costat, treballanat amb responsabilitat i rigor, cercant la seva plena satisfacció.